Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak önceki gün geldiği Çerkezköy’de çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Hükümet Caddesi üzerindeki yapılması planlanan köprü çalışmaları ile ilgili bilgi alan Albayrak, Çerkezköy’de yapılan TESKİ yönetim kurulu toplantısına da başkanlık etti. Albayrak Çerkezköy Belediyesi ile Özel İrmet Hospital Hastanesi’ni de ziyaret etti.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Sabah erken saatlerde Çerkezköy’e gelen Başkan Albayrak, Hükümet Caddesi üzerindeki köprüye giderek yetkililerden bilgi aldı. Personele çalışmalarında başarılar dileyen Albayrak, yapılması planlanan köprü ile ilgili bilgiler aldı.

TESKİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İncelemelerinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy İlçe Hizmet Binasında düzenlenen toplantıya katıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapılan toplantıya TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Marmara ve Rıza Tekin katıldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda TESKİ'nin önümüzdeki dönem çalışmaları konusunda da kararlar alındı.

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Toplantının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin ile birlikte Çerkezköy Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüştü. Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Albayrak, Akay'a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İRMET’E ZİYARET

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Özel İrmet Hospital Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker'i ziyaret etti. Hastaneyi de gezen Albayrak, hastane çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hayattaki en önemli şeyin sağlık olduğunu ifade eden Albayrak, Çerkezköy’de sağlık hizmeti veren Op. Dr. Ahmet Türker ve ekibine başarılar diledi.
Editör: TE Bilisim