Çerkezköy Bakış - Sarı listeye destek veren kadın üyeler H.K Hookah Lounge kafede program düzenledi. Programa Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve sarı liste başkan adayı Süleyman Kozuva’nın yanı sıra sarı liste üyeleri ile çok sayıda Kozuva destekçisi katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Kozuva, “Bizim 33 kişilik bir meclisimiz var. Bir de sadece 33 kadın üyemizden oluşan bir meclis oluşturacağız. Diğer meclisten hiçbir farkı olmayacak. Ben kadınlarımıza güveniyorum. Onlar da en iyi şekilde görevlerini yerine getirecektir.” dedi.

“MECLİS ÜYESİ OLMAK GİBİ BİR DERDİMİZ YOK”

Programın yapıldığı mekanı sarı kağıtlara yazdıkları yazılarla süsleyen sarı liste kadınları sadece oda için çalıştıklarını belirterek, “Meclis üyesi olmadan bile sorunlarımızı anlattığımız zaman zaten çözüme kavuşturulduğu için bizim meclis üyesi olmak gibi bir derdimiz yok. Biz isim, mevkii makam peşinde değiliz oda için çalışıyoruz.” dediler.

BAŞKAN AKAY’A ZİYARET

Öte yandan, sarı liste adayı Süleyman Kozuva ve ekip arkadaşları birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından belediye binası önünde çekilen hatıra fotoğrafı sonrası Kozuva ve beraberindeki ilçedeki üyeleri ziyaret ettiler ve Pazar günü yapılacak seçim için destek istediler.

Editör: TE Bilisim