Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine Çerkezköy Kent Konseyi ziyareti ile devam etti. Kubilay, Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe’ye ‘Köyden Sanayi Kentine Yolculuk Hikayesi’ adlı tanıtım kitabını takdim ederken, Kent Konseyi’nin yeni yönetiminin hayırlı olmasını temenni etti.

KİTAP TAKDİM ETTİ

Kaymakam Kubilay, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe’yi ziyaret ederek basımı tamamlanan ‘Köyden Sanayi Kentine Yolculuk Hikayesi’ adlı tanıtım kitabını takdim etti. Kubilay, Çerkezköy’ü tanıtan ilk eser olan kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederken, Başkan Serfiçe’den Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ÇALIŞMA GRUPLARINDAN BAHSETTİ

Ziyaretlerinden ötürü Kaymakam Metin Kubilay’a teşekkür eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, yeni çalışma grupları kurduklarını, bu çalışma grupları ile birçok noktada Çerkezköy’e hizmet edeceklerini söyledi. Öte yandan Kent Konseyi’nin eski Başkanı Serkan Karagöz’e de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Serfiçe, Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Konseyi hizmet binasının yarısını başka bir hizmet alanına vermesinden dolayı yer sıkıntısı çektiklerini ve bu yıl kurs yapamayacaklarını ifade etti.
Editör: TE Bilisim