Çerkezköy Bakış - Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de trafik uygulama ve denetleme noktalarında polis ve jandarmanın kontrolleri başladı. Çerkezköy’de polis otogar önünde, jandarma ekipleri ise Kızılpınar mevkiinde kontrollerinin startını verdi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, yapılan uygulamaları denetledi. Abban ilk önce polis ekiplerinin otogar önündeki uygulamasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi’den gerekli bilgileri aldı.

“9 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK”

Polis ekipleri yolcu otobüsleri ve hususi otomobiller üzerinde uygulamalarını yaparken şehir içi güzergahlarında toplu taşıma yapan araçları da kontrol ettiler. Kaymakam Abban, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız trafik kurallarına uyması noktasında denetimleri sıkılaştırdık. Polis ve Jandarmamız 9 gün boyunca bu kontrollerini sıklıkla yapacaktır.” dedi.

ÖNCELİK YAYANIN ÖNCELİK HAYATIN

Kaymakam Abban, son olarak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi ile birlikte Çerkezköy Belediye Meydanında ‘Öncelik Yayanın, Öncelik Hayatın’ uygulamasına katıldı.
Trafik ekipleri, yaya geçidinde yayaların geçişine müsaade etmeyen araçlar üzerinde hassasiyetle dururken Kaymakam Atilla Selami Abban, bu konuda trafik ekiplerinin daha hassas olmaları konusunda talimat verdi. Uygulama esnasında yayalara yol vermeyen araç sürücülerine cezai işlem uygulandı.

Editör: TE Bilisim