Çerkezköy BAKIŞ - Çerkezköy Belediyesi tarafından 2014 yılından bu yana düzenli olarak kurulan fakat pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yıllarında gerçekleştirilemeyen mahalle iftarları, 2 yıllık aranın ardından birlik ve beraberlik duyguları içerisinde devam ediyor.
Bu yıl ilki Bağlık Mahallesi’nde, ikincisi ise Fatih Mahallesinde, üçüncüsü ise Cumhuriyet Mahallesinde kurulan mahalle iftarları, 16 Nisan Cumartesi günü Turuva Seyahat firmasının katkılarıyla Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Mahalle iftarında, aynı sofra etrafında hep birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi ve sohbetler yapıldı.

3 BİNE YAKIN VATANDAŞ KATILDI


Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Bahçeli Camii yanında gerçekleştirilen iftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, meclis üyeleri ve 3 bine yakın vatandaş katıldı. İftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, “Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarımıza pandemi nedeni ile ara vermiştik. 2 yıllık aranın ardından bu yıl mahalle iftarlarımıza Bağlık, Fatih ve Cumhuriyet Mahallelerimizin ardından Yıldırım Beyazıt Mahallemizde devam ettik. Burada da hemşerilerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık” dedi.

TURUVA SEYAHAT FİRMASINA TEŞEKKÜR

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde gerçekleştirilen  mahalle iftarı etkinliğine katkılarından dolayı Turuva Seyahat firmasına teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, “Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Turuva Seyahat firmamızın katkıları ile hemşerilerimizle aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açıp, sohbetlerimizi gerçekleştirdik. Bu vesile ile iftar soframızda bizlerle beraber olan mahalle sakinlerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim