Çerkezköy Bakış - Marmaraereğlisi Belediyesi düzenlediği etkinlikle Yeniçiftlik ve ilçe merkezinde ayrı ayrı iki konserle bayanları bir araya getirdi. Herkese hediyelerin de verildiği her iki konserin assolisti ise Tuğçe Haşimoğlu oldu. Başkan Uyan, "Yeniçiftlik başta olmak üzere ilçe geneline kısa sürede yaptığımız hizmetler ortada. Yakında kuracağımız asfalt plenti ile kalan bölgeleri de çamurdan kurtaracağız" dedi.
KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI
Marmaraereğlisi Belediyesi kadınlar gününde ilçe de bulunan bayanları bir araya getirdi. Kaymakam, Belediye Başkanı, CHP İlçe Başkanı ve Meclis üyelerinin eşlerinin de tam kadro hazır bulunduğu eğlencelerde sanatçı Tuğçe Haşimoğlu bir birinden güzel şarkılarla iki nefis konser verdi.
“TÜM ŞARTLARI ZORLUYORUZ”
Gün içinde Yeniçiftlik Düğün Salonu ve gece İlçe Merkezi düğün salonunda yapılan eğlenceler öncesi herkese Başkan İbrahim Uyan'ın birer hediyesi verildi. Belediye Başkanı İbrahim Uyan her iki salonda yaptığı konuşmada ise bayanların sıkıntılarını bildiğini ve bu nedenle tüm şartları zorlayarak çalıştıklarını ifade etti.
“DOĞALGAZ SÖZÜ VERDİK VE BUNU BAŞARDIK”
Belediye Başkanı Uyan, "Büyükşehir olduktan sonra Yeniçiftlik de ilçe sınırlarımız içine katıldı. İlk kez buraya hizmet etme fırsatı bulduk. Her gün 40 kamyon malzeme geliyor ve yol yapım-onarım işleri gerçekleştiriyoruz ama adeta Yeniçiftlik yolları malzemeleri yutuyor. Bu güne kadar hiç mi hizmet edilmedi. Ama yakında kuracağımız asfalt şantiyesi ile birlikte sizleri bu çamurdan kurtaracağız" dedi.
Konuşması sırasında misafirlerden bazılarının doğalgazı sorması karşısında gülümseyen Başkan Uyan, "Merak etmeyin. Bizler sizlere doğalgazı getireceğiz sözü vermiştik. Bunu başardık. Bazı bölgeler yaza kadar doğalgazı yakacaklar. Ama önümüzdeki kış mümkün olan herkes doğalgazla ısınmaya başlayacak. Burada bunun da müjdesini verebilirim" diye konuştu.
KUPAYI BAŞKANA HEDİYE ETTİLER
İl Birincisi olan Yıldız Kız Basketbol Takımın ikinci şampiyonluk kupasını getirdiği Başkan Uyan konuşması sırasında yapılan mücadelenin farkında olduğunu ve Belediye Spor Kulübü sporcularını kutladığını ifade etti. Başkan'a kupayı hediye eden Yıldız Basketçilerin 'En Büyük Başkan Bizim Başkan' sloganına ise tüm salon eşlik etti. Spora ve sporcuya katkılarını devam edeceğini belirten Başkan Uyan, "Futbol takımımız da sezonun ilk üç maçını galibiyetle bitirdi. Onların da şampiyonluğunu görüp bir üst gruba çıkmalarını diliyorum" dedi.


Editör: TE Bilisim