Çerkezköy Bakış - Saadet Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Feti Pehlivan, Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya ve beraberindekiler ile birlikte Çerkezköy Bakış Gazetesi’ni ziyaret etti.

“CEPSİZ CEKETLİLER”

Dürüst başkan dürüst yönetim kavramının içine girilmesi gerektiğini dile getiren Pehlivan, “Biz cepsiz ceketlerle dolaşıyoruz. Yandaş ve yan cepler kalkarsa huzur gelir. Biz seçilirsek yandaş, yan cep kalkar. Bunun kalkması zor bir şey değil, yönetici değişsin yeter. Milli görüş belediyeciliğini şiddetle ihtiyaç var. Belediye bize, halkımızın bir emaneti olacak. Tekirdağ, Trakya’nın kalbidir. Yönetimde şeffaflığı ve hesap soran değil, hesap veren belediyeciliği sağlamak boynumuzun borcudur. İlimizin bugününü ve geleceğini doğrudan ilgilendiren su havzaları, tarım alanları, denizi, ormanları, tarihi ve doğal varlıkları, tüm canlıları ve beşeri nitelikleri korunacaktır.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Bakış Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Mehmet Akif Aldoğan, tüm adaylara olduğu gibi Saadet Partisi adaylarına da başarılar dileyerek, teşekkürlerini iletti.  

Editör: TE Bilisim