Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi

İtalya’nın Padova kentinde gerçekleştirilen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda 100 metre, uzun atlama ve gülle atmadan oluşan triatlonda 3'lü yarışta 2320 puanlık derecesiyle rekor kırarak altın madalya kazanan Tekirdağlı milli atlet Emirhan Akçakoca, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

“GURUR DUYUYORUZ”

Emirhan Akçakoca ile gurur duyduklarını dile getiren Başkan Albayrak, “Emirhan başarıları ile tüm Tekirdağlıları mutlu etti. Kendisi ile ne kadar gurur duysak az. Emirhan azim ve kararlılıkla nelerin başarılabileceğini herkese bir kez daha gösterdi. Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda kendisine ait rekoru geliştirerek Avrupa Şampiyonu oldu. İstiklal Marşımızı tüm Avrupa’ya dinletti ve hem ülkemizi hem de kentimizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etti. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Emirhan’ı tebrik ederek başarısını ödüllendirmek istedik. Kendisini tebrik ediyor bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyorum. Emirhan’dan yeni başarılar, yeni madalyalar bekliyoruz” dedi.

Akçakoca ise,  "Çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. İtalya'da her şey planladığımız şekilde oldu ve şampiyonluğu kazandım. Hedefim, önümüzdeki yıl mart ayında Antalya'da ev sahipliği yapacağımız dünya şampiyonasında yeni rekorlarla inşallah karşınıza çıkmak. Yeni başarılar için durmadan çalışmaya devam ediyorum. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hilal SAVTEKİN