Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de, yeni yapılan içme suyu şebeke hattına vana montajının yapılması ve 4 ayrı noktada gerçekleştirilecek olan bağlantı çalışmasının tamamlanarak su kesintisinin biran önce sonlandırılması için TESKİ ekipleri aralıksız çalışıyor.

“BİR AKSİLİK YAŞANMAZDA 27’NCİ SAATTE ÇÖZÜLECEKTİR”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah Çerkezköy’e gelerek çalışmaları inceledi ve ekiplerden bilgi aldı. Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak, kentlerimizin geleceğini planlayarak yatırımlarımızı şekillendiriyoruz. Bu kapsamda Çerkezköy ilçemizin Öztrak Caddesi’nde TESKİ ekiplerimizce sürdürülen içme suyu hatlarının yenilenme çalışmalarını yerinde inceledik.

Yaptığımız çalışmalarla Çerkezköy’ümüzü eski asbest borulardan kurtararak sağlıklı, 800’lük düktil borulara kavuşturacağız.  Öte yandan hayata geçirilen hizmet çerçevesinde daha önce 48 saat olarak belirlenen su kesintisi, TESKİ personelinin özverili çaba ve emekleri sonucunda herhangi bir aksilik yaşanmazda 27’nci saatte çözülecektir. Bu anlamda kıymetli TESKİ çalışanlarımıza üstün gayretleri nedeniyle teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
Dün sabah saat 10.00’da sular kesilmişti. Bu açıklamaya göre öğleden sonra suların verilmesi bekleniyor.  Su kesintisi tamamlandıktan sonra suyun abonelere ulaşması ev veya iş yerlerinin konumuna ve arızanın boyutuna bağlı olarak bir kaç saat kadar farklılık gösterebilir.

Editör: TE Bilisim