Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına geniş katılım yaşandı. Protokol mensuplarının da katıldığı kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Ersoy Aktaş, kendilerini yalnız bırakmayan hemşehrilerine teşekkür etti.

Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından kahvaltı programı düzenlendi.
GENİŞ KATILIM YAŞANDI
Dün saat 10:00’da Golden Palas Otel’de düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, BBP eski Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, PTT Çerkezköy eski Şube Müdürü Ali Arslan ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.
“TABELA DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ”
Kahvaltı programı öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersoy Aktaş, Tokatlılar Derneği’nin tabela derneği olmayacağını vurguladı. Başkan Aktaş, “Düzenlediğimiz kahvaltıda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve davetlilere teşekkür ediyorum. Memleketimiz adına ne yapabilirizi ortak bir çatı altında düşünmek için sizlerle sürekli beraber olmaya çalışıyoruz. Çerkezköy’de yaşayan tüm Tokatlı hemşehrilerimizi derneğe üye olmalarını istiyoruz. Biz sıradan bir tabela derneği olmak yerine daha aktif ve daha sosyal bir dernek olmak adına Yönetim Kurulumuz ile çalışmalar planlıyoruz.” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Dernek Başkanı Ersoy Aktaş’ın ardından kürsüye gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy’ün hızla göç alan bir İlçe olduğunu ifade ederek, Tokatlılarında Çerkezköy’de önemli bir nüfusa sahip olduğunu ifade etti. Kaymakam Kubilay, “Bu Pazar sabahı bizleri kahvaltıda ağırlayan Tokatlılar Derneğimize teşekkür ediyorum. Çerkezköy’de önemli bir yere sahip olan Tokatlılar Derneğimizin bundan sonraki süreçte de faydalı işler yapacağına inanıyorum.” dedi.
Editör: TE Bilisim