Çerkezköy Bakış - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr.Hakan Sunal Çerkezköy Bakış Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. 2011 yılında siyasete atıldığını ve o günden bu yana da partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirten Sunal “Partimin içerisinde bulunduğum süre içerisinde bir sürü kişiyle tanıştım. Ama şu güne gelene kadar ben de bu partinin bayrağını astım, bu partinin tozunu yuttum.” dedi.
“YENİ VE FARKLI BİR TÜRKİYE DÜŞÜNÜYORUM”
Türkiye ve AK Parti’ye güç katmak istediğini kaydeden Sunal “Gerçekten yeni ve farklı bir Türkiye düşünüyorum. Türkiye’ye ve partimize güç katmak istiyorum. İnşallah kurulan Yeni Türkiye’de, tuzumuz ve biberimiz olur. Bilindiği üzere hepimizin yaşadığı bir süreç var, çözüm süreci var. Gerçekten farklı bir Türkiye düşünüyorum. Dedik ki bu çorba için biz de terleyelim, biz de emek harcayalım. Hiçbir şey olmasa bile çocuklarıma önder olurum. Ne olup-olmayacağını bilmiyorum, ama bizim de bir etkimiz, bir katkımız olur düşüncesiyle bu yola koyulduk. Allah, hepimizin yolunu açık etsin. Sonuçta bu iş, bir ekip işidir. Bize Allah bir şeyleri nasip ederse, tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizin desteği ile inşallah başaracağız” diye konuştu.
“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Aday adaylığı sürecinde hem partisinin hem de çeşitli sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine katıldıklarını söyleyen Sunal “İlk olarak temayül yoklamasına girdik. Sonrasında ise geçtiğimiz günlerde Ankara’da ilk kademe mülakata katıldık. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan partimizin düzenlediği tüm etkinliklere katılırken bir yandan da kendi çalışma programımız çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Her ne kadar bu yola Çorlu’dan çıksak olsak da Tekirdağ’ı bütün ilçe ve mahalleleriyle bir bütün olarak görüyoruz. Çalışmalarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi
“SİYASETİ NEZAKET İÇERİSİNDE YAPIYORUM”
Siyasete girdiği ilk günden bugüne siyaseti belli bir nezaket içerisinde yaptığını kaydeden Sunal, Çorlu’da kağıt toplayan bir nine ile torunu ile çekilmiş fotoğrafına yöneltilen eleştirilere isim vermeden cevap verdi. Sunal şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz T.Ziyaeddin Akbulut, Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Kongresinde yaptığı konuşmada “Aday adayları arkadaşlarımdan rica ediyorum. Lütfen birbirlerinin ayıplarını ortaya çıkarmasınlar, aksine bunları örtsünler” diye konuşmuştu. Ben, siyaseti belde aşağı yapmıyorum, yapmayacağım da. Bu benim tarzım değil. Birbirlerimizin varsa ayıplarını örtmeliyiz. Enerjimizi birbirlerimizin ayıplarını araştırarak harcamamalıyız.”
Editör: TE Bilisim