Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Hakan Özgül ile İsmet Fıçıcı hafta sonu düzenlenen kahvaltı programında partililerle bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programının sonuna konuşan vekil adayları Özgül ve Fıçıcı, hedeflerinin Tekirdağ’da 6-0 yapmak olduğunu söyleyerek “7 Haziran tarihi Türkiye için milat olacaktır. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında yepyeni bir Türkiye oluşacak” şeklinde konuştular.

Çerkezköy Bakış -
MHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Çerkezköy’de bir araya geldi.

TÜM SİYASİ PARTİLERİ DAVET EDECEK


Çerkezköy esnaflarından Özcan Kardeşler Döner Salonu ve Lokantası bu haftada Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Adaylarını konuk etti. Geçtiğimiz hafta AK Parti’li yönetimi davet eden işletme sahibi Vahit Özcan, önümüzdeki hafta ise CHP’li vekil adaylarını davet edeceğini söyledi.

GENİŞ KATILIM


Cumartesi günü saat 10:00’da düzenlenen kahvaltı programına MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Hakan Özgül ve İsmet Fıçıcı, MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan ile MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.



BAŞBAKAN’I HEDEF HALİNE GETİRDİ


Kahvaltı programı sonrası konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ilk olarak kendilerini ağırlayan Özcan Kardeşler işletmesinin sahibi Vahit Özcan’a teşekkür etti. Önsel açıklamalarının devamında ise Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu eleştirerek, “MHP tek başına iktidar olduğu zaman yalan söylemeyen bir başbakan olacak. Vatandaşlarımız güçlü bir ekonomiye sahip olan ve güçlü bir şekilde tüm vatandaşlarına eşit bir şekilde hizmet eden bir devlete sahip olacak. Bugüne kadar komşularımızla ne kadar sorun yaşadıysak, inşallah MHP iktidarında komşularımızla dünyaya entegre olmuş bir Türkiye Cumhuriyetine sahip olacağız” dedi.

“SEÇİM BEYANNAMEMİZ AÇIKLANACAK”


3 Mayıs Türkçülük Günü’nde seçim beyannamelerini açıklayacaklarını ifade eden Önsel, “Tekirdağ adaylarımız sırasıyla program çerçevesinde ilçemizi ziyaret ediyorlar. Gerek esnaf gerekse kurumları dolaşıyoruz. MHP’nin programlarını ve yapacaklarını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. 3 Mayıs Türkçülük gününde yapılacak olan aday tanıtım toplantısında da genel başkanımızın seçim beyannamemizi açıklamasıyla birlikte de inşallah bundan sonra MHP’nin yapacaklarını net bir şekilde hemşerilerimizle paylaşacağız. MHP diğer siyasi partilerden ayrı olarak çizgisi bozulmamış tek partidir” ifadelerini kullandı.

“KOALİSYONLA İŞİMİZ YOK TEK BAŞIMIZA İKTİDAR OLACAĞIZ”


Seçimin ardından tek başlarına iktidar olacaklarını, koalisyon iddialarının gerçeği yansıtmadığını kaydeden Önsel, “7 Haziran’da milletimiz kendi iradesiyle Milliyetçi Hareket Partisini tek başına iktidara getirecektir. Koalisyon içinde bulunduğumuzu başka partilerle işbirliği içinde olduğumuz yönünde dedikodular gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI


Başkan Önsel’in ardından konuşan MHP Tekirdağ 2. sıra Milletvekili Adayı Hakan Özgül ise açıklamalarına Çanakkale’de şehit düşen şehitlerimizi anarak başladı. Özgül, “Geçmiş tarihin bu zamanlarında bizler için şehit düşmüş Çanakkale şehitlerimizi anmadan geçemedim. Bizlerin bugün burada rahatça yaşaması o aziz insanlar sayesindedir.” ifadelerine yer verdi.

“BEYANNAMEYİ TAKİP EDİN”


Özgül konuşmasının devamında, MHP’nin seçim beyannamesinin takip edilmesi gerektiğini söyleyerek, “Habur’dan gelenleri davul-zurna ile karşılayan bir hükümet var. Acaba onların sağladığı bu estetikle mi yurt dışından gelen, bize yüzyıl önce vatanımızı bölmek isteyen işgal kuvvetlerine karşı böyle samimiyiz. Bunlarda düşünülmesi gereken önemli hususlardır. Şehit olanlar, ecdadımız bize bu güzel vatanı teslim etti, uyumamak gerekiyor. Maalesef bizi aldatıyorlar. Alttan ülkemizin temellerini kazıyorlar. Bu oyunlara düşmememiz gerekiyor. Sıfır sorunla meydana çıkan başbakan sıfır sorunla devam ettirdiği dış politikasını acaba bundan sonra nasıl devam ettirecek merak ediyorum. 7 Haziran’dan sonra MHP bu delaleti bitirecek ve büyük Türk ulusunun hak ettiği noktaya gelmesini sağlayacaktır. Bunun için MHP kadrolarıyla en alt birimden genel başkana kadar hazırdır. Bize inanın ve güvenin” şeklinde konuştu.



“VATANDAŞIN CANINA TAK ETMİŞ”


Özgül’ün ardından söz alan bir diğer vekil adayı İsmet Fıçıcı ise, vatandaşın hükümetten bıktığını savundu. Fıçıcı, “7 Nisan da açılanan aday listelerine müteakip saha çalışmalarına süratle başladık. Şu anda altı tane adayımız sahada. Her biri farklı ilçe de görevli olmak şartıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz. 12 yıldır yaşananlar artık vatandaşında canına tak etmiş. Daha önce cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her seçim döneminde ustalık, kalfalık ve çıraklık dedi. Ama dikkat ederseniz bu dönemde hiçbir şeyden bahsetmiyor. İsmini ben koyayım, sultanlık. Bu son dönemde adı sultanlık oldu” şeklinde konuştu.

GÖMLEK DAR GELİYORSA REJİM YAPSIN


Fıçıcı şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkanlık sistemi ile de Türkiye’nin uçacağını ifade ediyor. 12 yıldır bizlere Türkiye’nin uçtuğunu söylüyorlar ama asıl şimdi uçacağız diyorlar. Demek ki 12 yıldır biz yerimizde sayıyormuşuz ki biz zaten bunu hep söylüyorduk. Ekonomi olarak da dışarıdan alınan borç paralar insanların önüne konulup insanları da borçlandırarak geçici bir refah, lale devri yaşatarak insanlarımızı kıpırdayamaz hale getirdiler. Bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”

MHP 6-0 İLE İKTİDAR OLACAK”


Yapılan konuşmaların ardından basın mensuplarının seçimlerde partilerin Milletvekili sayılarının ne yönde olacağı sorusuna İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Tekirdağ Milletvekili adayları Hakan Özgül ile İsmet Fıçıcı, 6-0 yönünde net bir cevap vererek bu durumdan da kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ifade ettiler. Kahvaltı programının ardından MHP heyeti esnaf ziyaretine çıktı.
Editör: TE Bilisim