Çerkezköy Bakış - Akıllara durgunluk veren ve artık kimseye güvenemeyecek miyiz? sorusunu sorgulatan olay Çerkezköy’de yaşandı.
Market alışverişinden dönen M.K. isimli kadının yanına yaklaşan iki kişi, taşıdıklarının ağır olduğunu belirterek yardım teklifinde bulundu. Bu teklifin iyi niyetle yapıldığını düşünen ve kabul eden yaşlı kadın paketleri teslim etti. Ardından da birlikte evine doğru yürümeye başladı. Yürüyüşün ardından yaşlı kadının evine gelindi ve 2 genç paketleri kadına teslim ederek uzaklaştı.

GERİ DÖNÜP ZİLE BASTILAR
Bir süre sonra kapıya gelen 2 şüpheli zili çaldı. Kapıyı açan M.K. karşısında kendisine yardım eden 2 genci görünce şaşırdı. Bu sırada ise şüpheliler kadına saldırarak kolundaki bilezikleri almaya çalıştı. Talihsiz kadının çığlıkları üzerine komşularının kapıya çıkması üzerine panikleyen şüpheliler, bilezikleri alamadan kaçtı.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Bunun üzerine polis ekiplerine haber verilmesi üzerine, ekipler şüpheli şahısları bulmak için çalışma başlattı. Asayiş Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarını incelediğinde şüphelilerin M.D. ve T.Z. olduğunu tespit etti. Kimlikleri tespit edilen her iki şüpheli düzenlenen operasyonla evlerinde gözaltına alındı. Yardımsever görünümlü gaspçıların kadına yardım ettiği ve kaçtığı anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

Soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim