TESKİ tarafından Barbaros Caddesi ve Güveniş Caddesinde hizmet ömrünü tamamlamış Asbest içme suyu şebeke hattının devre dışı bırakarak, yeni yapılan içme suyu şebeke hattına bağlantısı için çalışmalar tamamlandı.

Yeni hattın devreye alınması nedeniyle çarşamba günü sabah saat 08.00 itibariyle Gazi Osmanpaşa Mahallesinin tamamı, Fevzipaşa Mahallesi’nin ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin bir kısmında planlanan 36 saatlik su kesintisi daha erken sonlandı. 24 saat süren ekiplerin yoğun çabasıyla boruların bağlantısı gerçekleşti ve vanalar açıldı.

“TESKİ EMEKÇİLERİNE ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

Planlanandan yaklaşık 10 saat önce tamamlanan çalışma sonrası abonelere sular verildi.

TESKİ’den yapılan açıklamada, “İlçemiz Barbaros Caddesi ve Güveniş Caddesinde hizmet ömrünü tamamlamış Asbest içme suyu şebeke hattının devre dışı bırakılması amacıyla  imalatı yeni yapılan içme suyu şebeke hattımızdan bağlantı çalışması 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 08:00’da başlamış olup 36 saat süreli olarak planlanan su kesintisi ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde 26 saatte tamamlanarak şebekeye su verilmiştir. TESKİ Emekçilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.
 

Editör: TE Bilisim