1911 Çerkezköyspor 37 puan ile haftayı lider tamamlarken, Marmara Ereğlisi Belediyespor ve Kapaklıspor 34 puanla zirve takibini sürdürdü.

Çerkezköy Bakış -
Lider 1911 Çerkezköyspor cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Çorlu Gençlerbirliğispor ile 1-1 berabere kaldı. Zirve takibini sürdüren Kapaklıspor ise Şarköyspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak 1911 Çerkezköyspor’un puan kaybettiği haftada fırsat tepti. Kapaklı Sitespor ise deplasmanda Çorlu Kültürspor’a 3-2 mağlup oldu.

LİDERE NAZAR DEĞDİ

Ligde namağlup liderliğini sürdüren 1911 Çerkezköyspor cumartesi günü oynanan maçta Çorlu Gençlerbirliğispor ile 1-1 berabere kaldı. Deplasmanda önemli bir 2 puan bırakan 1911 Çerkezköyspor 37 puana ulaştı ve haftayı lider tamamladı. Çorlu Gençlerbirliğispor ise haftayı  10 puanla 12.sırada bitirdi.

KAPAKLISPOR FIRSAT TEPTİ

Zirve takibini sürdüren Kapaklıspor ise ligin 15.haftasında Şarköyspor ile deplasmanda karşılaştı. 1911 Çerkezköyspor’un puan kaybettiği haftada Şarköyspor ile 2-2 berabere kalan Kapaklıspor önemli bir fırsatı tepmiş oldu. 34 puana yükselen Kapaklıspor 3.sıraya geriledi. Şarköyspor ise haftayı 15 puanla 10.sırada tamamladı.

SİTE BU SEFER YENİLDİ

Son haftalarda aldığı galibiyetler ile yükselişini sürdüren Kapaklı Sitespor ligin 15.haftasında Çorlu Kültürspor’a deplasmanda 3-2 kaybetti. Çorlu Kültürspor aldığı galibiyet ile puanını 30’a çıkararak haftayı 4. sırada tamamladı. Kapaklı Sitespor ise 22 puanda kaldı ve haftayı 7.sırada bitirdi.

MARMARA EREĞLİ’NİN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde yükselişini sürdüren Marmara Ereğlisi Belediyespor 15.haftada Aşağı Sevindiklispor ile karşılaştı. Rakibini deplasmanda 3-0 mağlup eden Marmara Ereğlisi Belediyespor puanını 34’e çıkardı ve ligde averajla 2.sıraya yerleşti. Muratlı temsilcisi Aşağı Sevindiklispor
ise 13 puanda kaldı ve haftayı 11.sırada tamamladı.

SARAY KAZANMASINI BİLDİ

Saray Belediyespor ligin 15.haftasında sahasında ağırladığı 1461 Karadenizspor’u 3-0 yendi. 3 puanı 3 golle alan Saray Belediyespor puanını 25’e çıkardı ve haftayı 6.sıraya bitirdi. 1461 Karadenizspor ise haftayı 20 puanla 8.sırada tamamladı.

ERGENE BELEDİYESPOR NEFES ALDI

Ligin alt sıralarından uzaklaşmak isteyen Ergene Belediyespor sahasında ateş hattında bulunan Hayrabolu Belediye Gençlikspor’u ağırladı. Ergene Belediyespor ligin ilk yarısında deplasmanda 3-1 mağlup olduğu rakibini kendi sahasında 6-2 mağlup ederek haftayı 3 puan ile tamamladı. Bu galibiyet ile nefes alan Ergene temsilcisi puanını 16’a çıkararak haftayı 9.sırada tamamladı. Hayrabolu Belediye Gençlikspor kötü gidişe bu haftada dur diyemedi ve  9 puanla 13.sırada kaldı.

MURATLI DEPLASMANDA GÜLDÜ

15.haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Büyük Çınarlıspor ile Muratlı Belediyespor karşı karşıya geldi. Deplasmanda 1-0 galip gelen Muratlı Belediyespor haftayı 25 puanla 5.sırada tamamladı. Büyük Çınarlıspor ise bu haftada galibiyet hasretine son veremedi ve haftayı 4 puanla son sırada tamamladı.
Editör: TE Bilisim