Çerkezköy Bakış - Şans eseri yaşıyoruz dedirten olay her gün binlerce insanın geçtiği ilçenin can damarı olan Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. 
Cadde üzerindeki bir medikal firmasının sahibi Özgür Günal’ın işyerinin hemen önünde park halinde olan 59 ACJ 936 plakalı hafif ticari aracının ön camının üzerine cam düştü. Çıkan gürültü ile dışarı çıkan Günal ve eşi Mümine Günal, kalınlığı yaklaşık 5 santimetre olan buzlu camın, aracının ön camına saplanıp yere düştüğünü gördü. O sırada ise caddede büyük bir panik yaşandı. Düşen camdan kıl payı kurtulan iki kişi ölümden döndü. 

CAMIN DİĞER PARÇASI ÇATIDAN ÇIKTI

Günal çifti, durumu hemen polise bildirdi. Gelen ekipler, Günal çiftinin işyerlerinin de bulunduğu 6 katlı apartmanda inceleme yaptı. Çatı katına çıkan ekipler, camın kalan parçasını da burada buldu. Polis, olayla ilgili tutanak tuttu.
İşyerinde dururken gürültü ile birlikte dışarı çıktıklarını belirten Mümine Günal, “Düşen cam iki kişiyi teğet geçti. Bizim aracımızın ön camına gelmiş düşen cam. Ya aracın üzerine değil de kaldırımda yürüyen birisinin üzerine düşseydi. Allah korusun ölebilirdi. Cana geleceğine mala gelsin.” dedi.

GÖRENLER ŞAŞKIN

Her gün binlerce insanın yürüdüğü kaldırımda kırık cam parçaları ve aracın üzerinde camları gören vatandaşlar “Şans eseri yaşıyoruz. Ya birisinin üzerine düşmüş olsaydı.” yorumları yaptılar. 


 

Editör: TE Bilisim