Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün büyük emekleriyle ilçeye devlet-hayırsever işbirliğiyle yeni eğitim yuvaları kazandırılmaya devam ediliyor.
Yönetim Kurulu Başkanlığını Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban‘ın yaptığı Veliköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 24 derslik ve 4 atölyeden oluşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk öğrencilerini ağırlamaya başladı.
Kaymakam Abban ve Gümüş okulu ziyaret etti. Burada okulun kurucu müdürü Yusuf Budak, Abban ve Gümüş’e bilgi verdi. Budak, okullarında yüz yüze eğitimin yanı sıra uzaktan eğitim sürecinin de devam ettiğini bildirdi.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Gümüş ise, “Sabah mesaisine ilk defa eğitim öğretime başlayan hayırseveri Veliköy OSB olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek başladık. Kaymakamımız Atilla Selami Abban liderliğinde ilçemiz vizyon bir okul daha kazandı. 24 derslik 4 atölyeden oluşuyor. Bakanlığımızın tedarik ettiği ödenek ile en güzeliyle donatımını tamamlıyoruz. Donatım takımları Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi döner sermaye marifetiyle yapılmaktadır.” dedi.

Editör: TE Bilisim