Çerkezköy Bakış - İlçe Jandarmaya Komutanlığı ekipleri Kızılpınar Mahallesinde bir şahsın işyerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve ruhsatsız silah bulundurduğu yönünde alınan istihbaratın ardından operasyon için düğmeye basıldı.
İşyerinde yapılan aramada bir adet tabanca, 23 adet 9mm çapında fişek, 43 gram metamfetamin uyuşturucu, bir adet hassas terazi ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan kişinin dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik hakkında yakalama kararı olduğu tespit edildi. Şüpheli gözaltına alındı.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Jandarma ekiplerini tebrik eden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, yaptığı açıklamada, “Bilgimiz dahilinde İlçe Jandarmaya Komutanlığımız ve ekibinin ilçemiz Kızılpınar mahallesinde bir şahsın işyerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve ruhsatsız silah bulundurduğu duyumunun  jandarma suç araştırma timi tarafından alınması üzerine 4 Ocak günü bahse konu işyerinde yapılan aramada;

bir adet tabanca, 23 adet 9 mm çapında fişek, 43 gram metamfetamin uyuşturucu, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirilmiştir. Aynı şahısla ilgili yapılan kimlik sorgusunda dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik hakkında yakalama kararı olduğu da tespit edilmiştir. İlgili şahıs adli makamlarca gözaltına alınmıştır. Jandarma bölgemizde gece gündüz demeden gerek kamu malı gerek insanımızın can ve mal güvenliği için çalışan Jandarma Komutanımız Serkan Engin’e ve jandarmamıza çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bizlerin ve Çerkezköylü bütün vatandaşlarımızın da jandarmamıza her zaman yardımcı olmamız gerektiğini lütfen unutmayalım inşallah.” dedi.

Editör: TE Bilisim