Çerkezköy Bakış- Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve beraberindeki denetim ekipleri, geçtiğimiz perşembe günü ilçedeki hemşehri derneklerini denetledi. Denetim sırasında Kaymakam Abban, bir hemşehri derneğinde koronavirüs tedbirlerinin ihlal edildiğini yasağın çiğnendiğini görünce tepki gösterdi. Bu sırada ise buradaki kişi ile bir diyaloğa girdi.

Abban hakkında bir hemşehri derneğinde vatandaş ile girdiği diyalog nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Abban’a Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ve Veliköy İşadamları ve Sanayicileri Derneği’nden (VİSAD) destek geldi.

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ve Veliköy İşadamları ve Sanayicileri Derneği’nden yapılan ortak açıklamada, “İlçemiz Kaymakamı ile ilgili ulusal basında gündeme gelen konu ile ilgili Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ve Veliköy İşadamları ve Sanayicileri Derneği (VİSAD) olarak düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Kaymakamımız Sayın Atilla Selami Abban görev yaptığı süre içerisinde İlçemize örnek ve güzel hizmetlerde bulunmuş bir idarecidir. Basına yansıyan görüntüler üzerinden İlçe Kaymakamımızın linç edilmesini doğru bulmadığımızı belirtir, kamuoyuna saygıyla duyururuz.” denildi.

Editör: TE Bilisim